Ασύρματα περιφερειακά υψηλής ποιότητας.

Είτε ως μοντέλο αρχικού επιπέδου είτε για πιο απαιτητικές ανάγκες, οι συνδυασμοί του Rapoo προσφέρουν κάτι για όλους.

Πρωτοπόρος του ασύρματου δικτύου για σχεδόν 20 χρόνια

Τα προϊόντα Rapoo πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες με μεγάλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων.

Ιδρύθηκε το 2005, η πρωτοπόρος ασύρματου δικτύου δεσμεύτηκε μακροπρόθεσμα στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας ασύρματων περιφερειακών.

Τα ποντίκια αποτελούν έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ευρείας γκάμας προϊόντων της Rapoo. Πρέπει να είναι εργονομικά, ώστε το ποντίκι να παραμένει άνετο στη χρήση ακόμα και μετά από εκτεταμένες χρήσεις. Τα ποντίκια έχουν σχεδιαστεί με βάση την ανάγκη για εργονομικό σχεδιασμό και την επιρροή των τρεχουσών καταναλωτικών τάσεων και των χρωματικών προτιμήσεων.

Στο χαρτοφυλάκιο της Rapoo περιλαμβάνονται επίσης συνδυασμοί πληκτρολογίων και ποντικιών, που ενώνουν τα καλύτερα από αυτές τις δύο κατηγορίες: τέλεια συντονισμένος σχεδιασμός και μια σειρά από λειτουργίες προσαρμοσμένες να ταιριάζουν στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, σχηματίζοντας ένα πλήρες σετ για οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας.

Τα προϊόντα Rapoo πωλούνται πλέον σε περισσότερες από 80 χώρες. Η Rapoo είναι πλήρως πιστοποιημένη κατά ISO. Το εργοστάσιο και τα προϊόντα συμμορφώνονται πλήρως με βασικά παγκόσμια πρότυπα και κανονισμούς όπως ISO 9001:2008, ISO 14000:2004, GSV, CE, FCC, RoHS, REACH, WEEE, κ.λπ. βιωσιμότητα.

Εργονομικός σχεδιασμός και σχήμα και η επιρροή των σύγχρονων καταναλωτικών τάσεων και των χρωματικών προτιμήσεων.

Θα προωθηθείτε στο WaveMotionGallery.gr! Το ηλεκτρονικό κατάστημα της WaveMotion A.E.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το WaveMotionGallery.gr, είναι ο κορυφαίος σας προορισμός για να γνωρίσετε τα προϊόντα που διανέμουμε.