Η ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών υψηλής αισθητικής.

Η WaveMotion Α.Ε., εισαγωγέας και διανομέας, εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται χονδρικά στον κλάδο των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, των τηλεπικοινωνιών και των υπολογιστών για περισσότερα από 35 χρόνια. Η WaveMotion Α.Ε. είναι μια μετοχική εταιρεία, που ιδρύθηκε με τη σημερινή της μορφή το 2000. Η εταιρεία είναι μέλος του Ελληνικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Επώνυμα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και μοντέρνο σχεδιασμό.

Mission Statement

Ο τίτλος “WaveMotion” παραπέμπει:

Ήχος, Φως, Χρώμα, Εικόνα, Ισχύς, Ταχύτητα και Ψυχαγωγία.

Τα κύματα βρίσκονται σε συνεχή κίνηση. Η τεχνολογία οδηγεί στην κορυφή των κυμάτων.

Ήχος, Απεικόνιση, Επικοινωνίες, Πληροφορίες εξελίσσονται.

Η Οργάνωση

Σήμερα η WaveMotion Α.Ε. διατηρεί μια λιτή οργανωτική δομή με μακροχρόνια έμπειρους επαγγελματίες, που υποστηρίζονται από λειτουργίες εξωτερικής ανάθεσης, όπως:

Υπηρεσίες Logistics

Παρέχεται από την WWW Logistics S.A, (www.3wlogistics.gr) μια αποτελεσματική εταιρεία 3PL. Πλήρως ενσωματωμένα συστήματα μεταξύ των 2 εταιρειών, επιτρέπουν στην WaveMotion να εκπληρώσει και να παραδώσει οποιοδήποτε μέγεθος παραγγελίας, εντός 24 ωρών οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Υπηρεσίες μετά την πώληση

Οι υπηρεσίες μετά την πώληση και η υποστήριξη διασφαλίζονται από την AudioAndVision S.A. (www.audiovision-service.com). Μια αφοσιωμένη ομάδα Τεχνικών Ηλεκτρονικών υποστηρίζει και επισκευάζει προϊόντα που δυσλειτουργούν.

Λιανικό Merchandising

Το Merchandising, οι In-Store Displays και οι Exhibitional Displays σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Spicy S.A. (www.spicy.gr), μια ταλαντούχα ομάδα επικοινωνίας, η οποία εξυπηρετεί importnat Retailers της ελληνικής αγοράς.

Δραστηριότητες προώθησης

Οι δράσεις προώθησης και τα σχέδια επικοινωνίας σχεδιάζονται και υλοποιούνται από δυναμικές εταιρείες, ειδικούς στους τομείς τους.

Το πελατολόγιο

Η WaveMotion Α.Ε. εξυπηρετεί ετήσιες συμφωνίες προμήθειας με όλους τους βασικούς λιανοπωλητές και χειριστές της Ελληνικής Αγοράς. Διεθνείς λιανοπωλητές όπως Media Markt, Dixons Carphone, Apple Premium Resellers καθώς και τοπικοί παίκτες όπως η Public SA, η Plaisio S.A., περιλαμβάνονται στο πελατολόγιο της. Επιπλέον, η WaveMotion έχει δημιουργήσει ένα αποκλειστικό Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών που περιλαμβάνει όλους τους μεγάλους αντιπροσώπους CE της Ελληνικής Αγοράς. Στα τέλη του 2016, καταγράφηκαν επίσης μεγάλα κυπριακά καταστήματα και, επιπλέον, διερευνώνται καταστήματα γειτονικών Βαλκανικών Χωρών.

Το Όραμα

Η ανάπτυξη επωνυμίας είναι η βασική ικανότητα της ομάδας WaveMotion. Το όραμα των ανθρώπων μας είναι να επεκτείνουμε την επιλογή Brands της WaveMotion, ακολουθώντας τις αρχές του tagline μας -Τεχνολογία, Αισθητική, Σχεδίαση- και να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μας, εισάγοντας επιτακτικά και καθιερώνοντας αποφασιστικά αυτές τις επωνυμίες στα μάτια των πελατών μας.

Τα Προϊόντα

Η WaveMotion S.A. διατηρεί την επίσημη, αποκλειστική, διανομή για την ελληνική αγορά σημαντικών Οίκων – σε ηγετικές θέσεις στο Global Arena.

Συνεργάτες